Budget Sealed @ 2K

sun25aug11:15sun16:30Budget Sealed @ 2KFormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de Leeuw2 Klaveren, Amsterdam, De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam

Event Details

Sinds oktober 2014 organiseren we met veel plezier de Legacy Bimonthly en de Budget Sealed in de 2 Klaveren in Amsterdam. We houden de kosten zo laag mogelijk, zodat we zoveel mogelijk prijzen weg kunnen geven. Helaas hebben we nu 2 tegenvallers: 


– De gemeente heeft besloten om in plaats van gratis parkeren op zondag nu 7 dagen per week betaald parkeren in te voeren en ook nog eens de prijs te verhogen. 


– Daarnaast is onze vaste Budget Sealed Head Judge JJ verhuisd en heeft onze nieuwe HJ hogere reiskosten dan JJ had met zijn fiets. 


Daarom zijn we helaas genoodzaakt om na 5 jaar de kosten van dit event met 2.50 euro te verhogen; deelname aan de Legacy Bimonthly kost per augustus 2019 17.50 euro, de Budget Sealed 27.50 euro. 

De gezelligheid en de fantastische prijzenpot zijn echter onveranderd! 


 De agenda voor 2019 is onder licht voorbehoud, maar zet vast in je agenda: 


Zondag 25 augustus

Zondag 6 oktober

Zondag 1 december


Per ronde liggen er maar liefst 2 boosters op tafel voor de winnaar, een draw levert jullie allebei 1 booster op, en in totaal zitten er dus 4 boosters per speler in de prijzenpot. Voor slechts 25 euro inschrijfgeld is dit de beste value ooit voor een Sealed toernooi!


Datum: Zondag 25 augustus 2019

Locatie: Café 2 Klaveren, De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam

Formaat: M20 Sealed

Kosten: slechts 27.50 euro!

Rondes: 4 ronden (ongeacht aantal deelnemers)

Aanvang: 11:15, zaal open om 10:30 uur.


Judges: Dustin de Leeuw & Michel Degenhardt


Inschrijven: Je kunt je inschrijven via een reactie in dit topic of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf!


Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid! Geen deckregistratie, geen pool swap.


Consumpties: Café 2 Klaveren heeft eerlijk eten voor een eerlijke prijs; eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan.


Prijzen: Per persoon gaan er maar liefst 4 boosters in de prijzenpot. Elke ronde die je wint, win je twee boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. En vanzelfsprekend zijn er bitterballen!

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More