Budget Sealed @ 2K

sat01jun11:15sat16:30Budget Sealed @ 2KFormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de Leeuw2 Klaveren, Amsterdam, De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam

Event Details

De Budget Sealed is in 2019 meestal op de zondag, maar helaas heeft het stadsdeel besloten sinds 2018 ook op zondag parkeergeld te heffen vanaf 12.00 uur… gelukkig zijn de prijzen om mee te doen en voor de consumpties nog net zo laag als altijd, en de gezelligheid is er niet minder door geworden! De agenda voor 2019 is onder licht voorbehoud, maar zet vast in je agenda: 


Zaterdag 1 juni (was 2 juni, maar is verplaatst vanwege de MCQ)

Zondag 25 augustus

Zondag 6 oktober

Zondag 1 december


Per ronde liggen er maar liefst 2 boosters op tafel voor de winnaar, een draw levert jullie allebei 1 booster op, en in totaal zitten er dus 4 boosters per speler in de prijzenpot. Voor slechts 25 euro inschrijfgeld is dit de beste value ooit voor een Sealed toernooi!


Datum: Zaterdag 1 juni 2019

Locatie: Café 2 Klaveren, De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam

Formaat: War of the Sparks Sealed

Kosten: slechts 25 euro!

Rondes: 4 ronden (ongeacht aantal deelnemers)

Aanvang: 11:15, zaal open om 10:30 uur.


Judges: Dustin de Leeuw & Jan Jaap Vermeire


Inschrijven: Je kunt je inschrijven via een reactie in dit topic of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf!


Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid! Geen deckregistratie, geen pool swap.


Consumpties: Café 2 Klaveren heeft eerlijk eten voor een eerlijke prijs; eigen consumpties zijn binnen niet toegestaan.


Prijzen: Per persoon gaan er maar liefst 4 boosters in de prijzenpot. Elke ronde die je wint, win je twee boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. En vanzelfsprekend zijn er bitterballen!

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More