Avondeditie PRERELEASE STREETS OF NEW CAPENNA IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)

sun24apr18:30sun22:00Avondeditie PRERELEASE STREETS OF NEW CAPENNA IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup ended9 Guests are attending

Event Details

Let’s put the Gathering back into Magic! Het lijkt er op dat de coronapandemie achter ons ligt en we weer langzaam terug kunnen naar een normaal leven. We vieren deze frisse start op onze nieuwe locatie, 50 meter ten oosten van Il Caffè, waar we een hele ruimte helemaal voor ons alleen hebben en we nog steeds betaalbare maaltijden, drankjes en natuurlijk bitterballen hebben. Ik kijk er naar uit, de prereleases van Innistrad waren zeer geslaagde feestjes!

 

Deze keer reizen we af naar New Capenna, een stad vol pracht en praal! Maar achter dit schitterende uiterlijk ligt een gevaarlijke onderwereld… Vijf maffia-families trekken hier aan de touwtjes. De oude aristocratie van de Maestros, de innovatieve magiërs van de Obscura, de industriële bruten van de Riveteers, de onbezonnen feestbeesten van de Cabaretti, en de sluwe juristen van de Brokers knokken voor macht over de straten van New Capenna. Welke familie kan op jouw loyaliteit rekenen?

 

Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 80 spelers. Voor deze prerelease kun je een speciale Prerelease Pack kiezen:  hierin vind je vijf boosters van Streets of New Capenna, een speciale booster van de gekozen drie kleuren maffia familie en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Details over hoe we de packs gaan verdelen volgen nog, maar denk vast na over bij welke familie jij je het meest thuis voelt!

 

Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de ochtendeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!

 

De inhoud van de dag is zoals je inmiddels van ons gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. De avondeditie is 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.00 uur.

 

We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen.

 

Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!

 

Alle belangrijke informatie op een rij:

Companion Event code: 7N46P5

CoronaCheck en mondkapjes: niet meer verplicht!

Locatie: Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 24 april 2022

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur

Formaat: Sealed Deck

Kosten: 37,50 euro (als je beide events speelt, betaal je
slechts 70 euro!)

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!

Aantal plaatsen: 80 per event

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 18:30 - 22:00

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP