AVONDEDITIE PRERELEASE DOMINARIA UNITED IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)

sun04sep18:30sun22:30AVONDEDITIE PRERELEASE DOMINARIA UNITED IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup ended8 Guests are attending

Event Details

Keer terug naar de oorsprong van 30 jaar Magic: the Gathering: het harmonieuze Dominaria! Dit is de plek waar alle magie is ontstaan zoals we die nu kennen. Ontdek opnieuw de rijkdom van Dominaria met haar prachtige landschappen, machtige wezens en legendarische helden. De prerelease van Dominaria United is het begin van een episch verhaal waarin het lot van Dominaria, en het Multiversum, wordt ontrafeld!

 

Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 80 spelers. Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Dominaria United. In je Prerelease Pack vind je zes draft boosters van Dominaria United en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je rivalen!

 

Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de middageditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!

 

De inhoud van de dag is zoals je inmiddels van ons gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. De avondeditie is 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.00 uur.

 

We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen.

 

Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!

 

Alle belangrijke informatie op een rij:

Companion Event code: M4MG524

Locatie: Upper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 4 september 2022

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur

Formaat: Sealed Deck

Kosten: 37,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 70 euro!)

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!

Aantal plaatsen: 80 per event

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 18:30 - 22:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP