Avondeditie prerelease Bloomburrow in Amstelveen (Uilenstede)

sun28jul18:30sun22:30Avondeditie prerelease Bloomburrow in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealed,Two-Headed GiantRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #212 Guests are attending48 Spots remaining

Event Details

Bloomburrow is een magische Magic: the Gathering plane waar dieren van alle soorten en maten in harmonie samenleven. Dit rustige leventje komt echter in gevaar door de komst van de onheilspellende Great Night Owl en de rampzalige Elemental Beasts! Het dierenvolk zal in opstand moeten komen en ten strijde trekken om de balans in de natuur terug te brengen. Gelukkig kunnen ze rekenen op hulp van bekende helden in opmerkelijke verschijning en natuurlijk van jou! Laat jij het dier in je los tijdens de prerelease van Bloomburrow?

Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Bloowmburrow. In je Prerelease Pack vind je zes play boosters van Bloowmburrow en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Zodra de dierentuin compleet is kan je het beest in je los laten!

Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic,  via de RSVP hier op Untap of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!

Overdag spelen we 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. ’s Avonds is er de gelegenheid om 2HG Sealed te spelen, dan zijn er 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. Let op: er is ’s avonds geen individueel Sealed, maar je kunt je gewoon als losse speler inschrijven; ter plekke kun je kijken met welke andere vrijgezelle speler je graag de avond wilt doorbrengen.

Alle belangrijke informatie op een rij:

Companion Event codeR2VVDZJ

LocatieUpper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 28 juli 2024

Aanvang: 11:15 (Sealed) & 18.30 (2HG Sealed), zaal open om 10:30 uur

Formaat: Sealed Deck (’s avonds 2HG Sealed Deck)

Kosten: 40 euro

Prijzen: Ten minste 2 playboosters per persoon!

Aantal plaatsen: 120 overdag, ’s avonds 60 (30 teams)

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 18:30 - 22:30

RSVP Now

Make sure to RSVP to this amazing event!

Please let us know if you can make it to the event.

Yes

OpenSpaces Still Available

Can not make it to this event?Change my RSVP