2HG avondeditie prerelease Wilds of Eldraine in Amstelveen (Uilenstede)

sun03sep18:15sun22:302HG avondeditie prerelease Wilds of Eldraine in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealed,Two-Headed GiantRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured22 Guests are attending

Event Details

Once upon a time… De Phyrexian invasie is afgeslagen, maar tegen welke prijs? Keer terug naar Eldraine en ontdek hoe de ooit zo prachtige sprookjeswereld is veranderd. Het koninklijk echtpaar is niet meer en het lot van Eldraine ligt nu in de handen van Will en Rowan Kenrith. Kunnen zij dit hoofdstuk tot een lang en gelukkig einde brengen? Het antwoord hierop ligt in de wildernis, ver achter de veilige kasteelmuren… Lees vast alles over de nieuwe mechanics en bekijk alle kaarten uit de set!

Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Wilds of Eldraine. In je Prerelease Pack vind je zes draft boosters van Wilds of Eldraine en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je rivalen!


Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de middageditie op Untap en hier voor de individuele avondeditie) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!    

Overdag spelen we 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. ’s Avonds is er nog een keer de gelegenheid om Sealed te spelen, dan zijn er 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. We hebben nu ’s avonds ook 2HG: 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur.


Alle belangrijke informatie op een rij:

Companion Event code: 45MY5D5

LocatieUpper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 3 september 2023 

Aanvang: 11:15 (Sealed) & 18.15 (2HG Sealed)/18:30 (Sealed) uur, zaal open om 10:30 uur 

Formaat: Sealed Deck (’s avonds zowel Sealed Deck als 2HG Sealed Deck)

Kosten: 37,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 70 euro!)

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon! 

Aantal plaatsen: 100 overdag, ’s avonds 30 voor Sealed en 40 voor 2HG Sealed

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds 

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

                        

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 18:15 - 22:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP