2HG AVONDEDITIE PRERELEASE THE LOST CAVERNS OF IXALAN IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)

sun12nov18:30sun22:302HG AVONDEDITIE PRERELEASE THE LOST CAVERNS OF IXALAN IN AMSTELVEEN (UILENSTEDE)FormatSealed,Two-Headed GiantRules Enforcement LevelRegularIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured15 Guests are attending

Event Details

Welkom terug op Ixalan, de wonderlijke wereld van rijkdom, mysterie en eeuwenoude goden! Natuurlijk maken oude bekenden hun welverdiende terugkeer; dinosauriërs, vampieren, merfolk en piraten staan allen paraat voor een nieuw avontuur. Deze stammen hebben alles gegeven in de strijd tegen de Phyrexians en alle hoop leek verloren. Maar dankzij de moedigheid en ijzersterke samenwerking heeft Ixalan het tij kunnen keren. Nu is de tijd aangebroken om diep te graven naar het middelpunt van nieuwe onnoemelijke verhalen en schatten uit de diepte met The Lost Caverns of Ixalan!


Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van The Lost Caverns of Ixalan. In je Prerelease Pack vind je zes draft boosters van The Lost Caverns of Ixalan en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je rivalen! 


Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de middageditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!    

Overdag spelen we 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. ’s Avonds is er de gelegenheid om 2HG Sealed te spelen, dan zijn er 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. Let op: er is ’s avonds geen individueel Sealed, maar je kunt je gewoon als losse speler inschrijven; ter plekke kun je kijken met welke andere vrijgezelle speler je graag de avond wilt doorbrengen.

 

Alle belangrijke informatie op een rij: 

Companion Event codeYQGP6EG 

LocatieUpper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen   

Datum: zondag 12 november 2023   

Aanvang: 11:15 (Sealed) & 18.30 (2HG Sealed), zaal open om 10:30 uur  

Formaat: Sealed Deck (’s avonds 2HG Sealed Deck) 

Kosten: 37,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 70 euro!) 

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!  

Aantal plaatsen: 100 overdag, ’s avonds 60 (30 teams)  

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds   

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan  

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

Time

(Sunday) 18:30 - 22:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP