Prerelease Lord of the Rings: Tales of Middle-earth (Uilenstede)

sun18jun11:15sun17:30Prerelease Lord of the Rings: Tales of Middle-earth (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured86 Guests are attending

Event Details

Helden worden gezocht voor de strijd tegen Sauron tijdens de Lord of the Rings prerelease! Ben jij dapper genoeg om dit avontuur aan te gaan of raak je in de ban van de ring? Even the smallest person can change the course of the future en het lot van Midden-aarde ligt in jouw handen! Let op: voor zondag zijn in totaal exact 100 prerelease packs beschikbaar, 84 overdag en 16 in de avond. Meer packs zijn helaas niet beschikbaar. Meld je dus op tijd aan, en wees zo vriendelijk je tijdig af te melden als je verhinderd bent. Deze prerelease kost eenmalig €47,50 in plaats van de gebruikelijke €37,50.

 


Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Lord of the Rings: Tales of Middle-earth. In je Prerelease Pack vind je zes draft boosters van Lord of the Rings: Tales of Middle-earth en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je rivalen! 


Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt sterk aangeraden, omdat we verwachten dat dit event uitverkocht raakt en er exact 100 prerelease packs beschikbaar zijn voor de hele dag. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de avondeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!   

De inhoud van de dag is zoals je inmiddels van ons gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. De avondeditie is 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen. Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!   

Alle belangrijke informatie op een rij:  

Companion Event code: XG3G8ZN

Locatie: Upper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen  

Datum: zondag 18 juni 2023  

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur  

Formaat: Sealed Deck  

Kosten: 47,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 90 euro!) Let op: eenmalig €10 duurder dan gebruikelijk. 

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!   

Aantal plaatsen: 100 in totaal: 84 overdag & 16 ’s avonds, VOL = VOL 

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds  

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan 

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 17:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP