Modern Horizons Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)

sun09jun15:30sun22:30Modern Horizons Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)FormatDraftRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffè, Uilenstede, Uilenstede 346, 1183 DB AmstelveenCancelled

Event Details

LET OP: dit toernooi is helaas
gecancelled. Door plotselinge problemen bij Il Caffè is deze locatie
aanstaande zondag niet beschikbaar, en op zulke korte termijn (ik
hoorde het probleem pas op woensdag) lukt het me niet meer om
vervangende speelruimte te regelen. Mijn excuses voor de plotselinge
afzegging, ik ben hier zelf ook verre van gelukkig mee. De volgende
prerelease van Magic 2020 op zondag 7 juli gaat gegarandeerd wél
door, hopelijk tot dan!  

 

Modern Horizons is een zeer bijzondere
set en gaat het landschap van Modern voorgoed veranderen. Modern Horizons introduceert maar liefst 250 nieuwe kaarten in Modern, deels reprints van kaarten die nu alleen in Legacy legal zijn en het andere deel zijn totaal nieuwe kaarten. Al deze kaarten zullen niet Standard legal zijn en dit formaat geheel overslaan. Hierdoor kan het powerlevel dus een stuk hoger zijn dan gebruikelijk in een expansion set en zal vergelijkbaar zijn met de bekende Masters sets.

Wil jij de eerste zijn die met deze kaarten kan spelen? Schrijf je dan in voor de prerelease van Modern Horizons!

 

Prerelease toernooien:

Een week voor de release van Modern Horizons kan je al kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease Drafts. Een Prerelease bij ons is niet zomaar een
toernooi, we maken er één groot Magic feest van!

 

Op zondag 9 juni organiseer ik in Amstelveen maar liefst 2 Prerelease Drafts. De eerste draft start om 15.30 uur, de tweede om ongeveer 19.00 uur (nadat de eerste draft
afgelopen is). Beide drafts duren 3 rondes, en elke ronde die je wint, win je direct 1 booster Modern Horizons. Daarnaast zijn er allerlei bonusprijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen! Je kunt aan één draft meedoen of aan allebei, en je kunt ter plekke alsnog beslissen ook de tweede draft te spelen (je krijgt 5 euro korting op de avond draft als je ook overdag hebt meegespeeld).

 

Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: Zondag 9 juni 2019

Locatie: Il Caffè, Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen

Aanvang: 15:30 & 19:00 uur, zaal open om 15:00 uur.

Formaat: Booster Draft

Kosten: 35 euro per event (als je beide events speelt, betaal je slechts 65 euro!)

Aantal plaatsen: 100

Rondes: 3 rondes ’s middags & 3 rondes ’s avonds

Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!

Judges: Dustin de Leeuw

Route5 minuten met tram 5 of met bus 55 (die tijdelijk metro 51 vervangt) vanaf station Amsterdam Zuid (richting Amstelveen, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

 

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 15.20 uur respectievelijk 18.50 uur mogelijk. Ik waardeer het wel als je je voorinschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

 

Consumpties: 

Bij Il Caffè is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. Il Caffè verzorgt als fantastische service een waterttappunt en glazen, zodat iedereen goed gehydrateerd kan spelen! Er is een uitgebreide en betaalbare kaart ( https://www.il-caffe.nl/menu ) met diverse maaltijden en snacks.

 

Prijzen:

Per persoon gaan er minstens 1.5 boosters Modern Horizons in de prijzenpot: elke ronde die je wint, win je 1 booster. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 15:30 - 22:30

Location

Il Caffè, Uilenstede

Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen