Commander Party @ Mox spellen

sat17dec13:00sat15:00Commander Party @ Mox spellenWPN Premium Only Event @ Mox spellenFormatCommanderRules Enforcement LevelCasual Event Organized ByMox SpellenMox Spellen, Heerhugowaard, Middenwaard 24b, 1703 SE Heerhugowaard

Event Details

Meer informatie

  • Tijdens het spel hebben jouw keuzes invloed op het hele event.
  • Gebruik de Phyrexian eigenschappen in een casual Commander setting en zorg dat deze je niet opslokt

Tips:

  • Neem een casual deck mee. 
  • Met de Commander Party speel je 1 ronde van 120 minuten. Snel winnen is het minst leuk voor iedereen. Het gaat bij de Commander Party om de weg naar het einde van het spelletje. Niet om de winst
  • De Commander Party speel je mulitplayer met minimaal 3 en maximaal 4 spelers.
  • Tijdens dit event is het de bedoeling dat je actief gebruik maakt van de aangereikte extra’s. Zo kan je bijvoorbeeld Phyrexian krachten gebruiken om speciale eigenschappen vrij te spelen. 
  • Deze krachten worden pas bekend op de Commander Party zelf zodat niemand vooraf hier zijn of haar deck op kan aanpassen. Zo houden we het eerlijk.


Commander

Dit formaat is voor vier spelers per spel en de kaartgroottes zijn 99 kaarten 1 commandantkaart. De spelduur voor dit formaat zou ongeveer 20 minuten per speler moeten zijn.
Bij het Commander-formaat draait alles om het kiezen van je held en het bouwen van een deck om hen heen. In dit casual multiplayer-format kies je een legendarisch creature om als je commander te dienen en bouw je de rest van je deck rond hun kleuridentiteit en unieke vaardigheden. Spelers mogen slechts één van elke kaart in hun kaartspel hebben, met uitzondering van basiclands, maar ze kunnen kaarten uit de hele geschiedenis van Magic gebruiken.

Kleur identiteit
De kleuridentiteit van een kaart kan uit elk deel van die kaart komen, inclusief de castingkosten en eventuele manasymbolen in de tekst. Elke kaart in je Commander-stapel mag alleen mana-symbolen gebruiken die ook op je Commander voorkomen. Kleurloze kaarten zijn ook toegestaan.

Commandozone
Dit is waar je commander verblijft tijdens het spel als hij niet in het spel is. Aan het begin van het spel legt elke speler zijn commander open in de commandozone. Een commander kan tegen de normale kosten uit de commandozone worden gecast, plus twee extra mana voor elke keer dat hij in deze game uit de commandozone is gecast. Als je commander ergens in je bibliotheek, hand, graveyard of exile zou worden geplaatst, mag je hem in plaats daarvan terugbrengen naar je commandozone.

Commander schade
Een speler die in de loop van het spel 21 of meer battledamage heeft opgelopen door dezelfde commander, verliest het spel. De commander wordt voor dit doel gevolgd door zonewisselingen (als een speler bijvoorbeeld de commander van een andere speler overneemt, wordt de schade die de commander al heeft toegebracht nog steeds meegeteld).

Speel free-for-all multiplayer
Als je een spelletje Commander speelt met drie of meer mensen, speel je tegen elkaar in een free-for-all multiplayer-formaat.

Companion App

We gebruiken bij onze Magic: the Gathering evenementen de mobiele app van Wizards of the Coast.
Om van deze app gebruik te kunnen maken heb je een Wizards account nodig, deze kun je hier aanmaken.
Je zult ook de app op je mobiele telefoon moeten instaleren voor een optimale beleving van dit evenement. Je kunt deze hier instaleren.

Consumpties

Bij Mox spellen zijn verschillende koude en warme dranken te verkrijgen.
Hiernaast hebben wij ook een aanbod met snacks en candybars. Tijdens grote evenementen verkopen wij ook saucijzen broodjes en tosti’s.

Het is bij Mox spellen in de winkel niet toegestaan om zelf mee gebrachte dranken te nuttigen.

Winkelcentrum Middenwaard

Mox spellen bevind zich aan de buitenzijde van Winkelcentrum Middenwaard.
Parkeergelegenheden rondom Middenwaard zijn vaak 24 uur geopend. Per dag betaal je hier € 2,- voor. De parkeergarage onder P1 (tegenover Mox spellen)  is geopend tot 22:00.

Roken is enkel toegestaan aan de overkant van de weg bij Mox spellen en niet tegen voor de gevels van Mox spellen of andere winkels

 

Organizer

Mox Spellen

info@moxspellen.nl

Learn More

Time

(Saturday) 13:00 - 15:00

Location

Mox Spellen, Heerhugowaard

Middenwaard 24b, 1703 SE Heerhugowaard